Navigare
Home Page
Intrebari frecvente
Vizitator
Articole
Forum Studentii
DESFASURARE EXAMENELOR
Biblioteca
Link-uri Web
Stiri
Contactati-ne
Galerie foto
Cautare
Adresele centrelor teritoriale FR
Timp Liber
Download
Sarbatori Pascale
Bancuri Studentesti
Felicitari Deosebite
Jocuri Online
Invitatie
Conectare
Utilizator

ParolăŢi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1

Membri conectaţi: 0

Membri înregistraţi: 10,098
Cel mai nou membru: ANDREESCU MARIA
Tv & Radio Online
Alege un canal tv sau Radio
start player pentru vizionare

Parteneri
Random Photo
BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2-4 MARTIE 2012

BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2-4 MARTIE 2012

SALA PALATULUI – BUCURESTI

INTRAREA LIBERA !

Astrologie cu Minerva – Sambata 3 martie ora 12.00-16.00

- Duminica 4 martie ora 12.00-16.00

http://astrologiecuminerva.blogspot.com/

Prezentare Iuri Floroiu – “Pasi spre initiere” – Sambata 3 martie ora 10.00-11.00

Inscrie-te aici : http://www.bodymindspiritfestival.ro/prezentari/

Prezentare Cristian Pompei si Mihai Voropchievici – “Secretele autocunoasterii prin semnele corpului” – Sambata 3 martie ora 11.00-12.00

Inscrie-te aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/prezentari/

Prezentare Contele Inccappucciato – “Cunoasterea caracterului si temperamentului prin astrologie” - Duminica 4 martie ora 10.00-11.00

Inscrie-te aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

Conferinta sustinuta de Oreste “La sfarsit va fi inceputul” – Duminica 4 martie ora 14.00 -15.30

Inscrie-te aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

Cu participarea speciala a d-lui Gheorghe Iovu – muzica terapeutica - http://gheorgheiovu.ro/

Poti achizitiona cartea “Sport, Dieta & Vedete” si obtine un autograf de la Florentina Opriswww.florentina.ro

Demonstratie de taichi – Clubul sportiv “Chinese Shaolin Kung Fu” – Antrenori Bogdan Todirita si Adrian Sarbu – “Autoaparare si taichi” - Sambata 3 martie ora 16.00-17.00

- “Sanatate si longevitate prin taichi” – Duminica 4 martie ora 16.00-17.00

www.bodymindspiritfestival.ro

BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2-4 MARTIE 2012

BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2-4 MARTIE 2012

SALA PALATULUI – BUCURESTI

INTRAREA LIBERA !

Vrei sa scapi de stres in cateva minute ? Sau iti doresti sa slabesti ? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive? Sau pur si simplu ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental ? Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur ?

Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera.

De la produse naturiste si cosmetice la psihologie si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul.

Toate acestea cu expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati.

Vino si tu pe 2-4 martie 2012, la Body Mind Spirit Festival pentru a-ti lua portia de sanatate, relaxare si echilibru !

www.bodymindspiritfestival.ro

Rețetă sigură pentru un examen de succes

1. Învățați logic! Nu vă va ajuta cu nimic dacă memorați mecanic. Când învățați, puneți-vă în permanență întrebarea „Ce aș scrie dacă aș avea acest subiect la examen?” Încercați să vă structurați răspunsul! Totodată, trebuie să vă stabiliți un nivel echilibrat al aspirațiilor, să nu vă propuneți lucruri imposibile.

2. Cu o zi înainte de examen, trebuie să vă relaxați: faceți o plimbare, ascultați muzică, discutați despre lucruri ce vă fac plăcere, faceți sport! Concentrați-vă pe orice altceva în afara muncii intelectuale!

3. Odihniți-vă! Nu stați, cu o seară înainte, până la miezul nopții. Există o curbă a uitării: uitarea este maximă în primele 24 de ore după învățare. Dacă vreți să îngrășați porcul în ajun, luați în calcul faptul că, în timpul examenului, ați putea uita tot.

4. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți, în timpul examenului, este să „survolați” subiectele. Vedeți despre ce este vorba, încercați să împărțiți materia pe unități de conținut, pe elemente mai importante și împărțiți-vă timpul de lucru!

5. Nu vă concentrați pe emoțiile pe care le simțiți, pe eventualul tremur al mâinilor sau pe ușoara senzație de greață. Concentrați-vă pe ce aveți de făcut! Altfel, riscați să supradimensionați senzațiile fizice și să vă înrăutățiți singuri starea. Trebuie să vă gestionați emoțiile!

6. Nu transformați ciorna într-o a doua lucrare, scrisă mai urât. Ciorna trebuie să fie un fel de schemă, o hartă conceptuală, în care să fie trecute noțiunile importante și relațiile dintre ele.

7. Gestionați-vă timpul! Dacă, de exemplu, aveți 3 subiecte de rezolvat, stabiliți ordinea în care vreți să le rezolvați și timpul orientativ pe care îl alocați fiecărui subiect. În funcție de modul de lucru pe care îl aveți, alegeți fie subiectul mai ușor, fie pe cel mai amplu sau mai bine punctat. Încercați, însă, să nu depășiți timpul pe care l-ați estimat inițial! Criza de timp este catastrofală și poate duce la tulburări de atenție și de concentrare. Emoțiile în exces duc la blocaje! Ați putea, pentru a preveni acest lucru, să vă autotestați înainte de examene. Părinții ar putea juca rolul profesorilor și ar putea să vă impună un timp precis pentru rezolvarea unor subiecte.

8. După examen, evitați discuțiile cu colegii. Cel mai bine ar fi să vă duceți acasă și să încercați să vă evaluați singuri. Atunci informația e proaspătă și verificarea e cea mai corectă.

9. Între probele unui examen, nu mai învățați. Dacă aveți examen pe domeniu umanist și aveți scheme ale lecțiilor, vizualizați-le.

Dacă aveți examen la matematică, recapitulați doar modalitățile de rezolvare a problemelor.

10. În eventualitatea unui eșec, nu priviți situația ca fiind fără scăpare. Orice eșec trebuie consumat și depășit. Trebuie să vă remontați cât mai repede. Altfel, riscați să intrați în stări mult mai dificile, chiar în depresie.


Sfaturile aparțin doamnei profesoare Elena Bonchiș, președinta Comisiei de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, Colegiul Psihologilor din România

 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei


1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei


Atat in tara cat si in strainatate au loc ceremonii si evenimente care marcheaza aceasta data importanta.  Din punct de vedere istoric la 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 delegati, si sprijinita de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutiune care consfinteste unirea tuturor romanilor din Transilvania si intreg Banatul cu Romania.

nationala a tuturor romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca, adunati prin reprezentantii lor indreptatiti la Alba Iulia in ziua de 18 noiembrie / 1 decembrie 1918, decreteaza unirea acelor romani si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania. Adunarea proclama indeosebi dreptul inalienabil al natiunii romane la intreg Banatul, cuprins intre Mures, Tisa si Dunare.”

ot in acelasi an, sub conducerea Regelui Ferdinand I, romanii de pretutindeni s-au unit intr-un singur stat.

Institutiile de stat, Presedentia si Guvernul sarbatoresc aceasta data cu mare fast. Cu ocazia Zilei Nationale vor fi organizate parade militare, defilari, zboruri demonstrative ale Fortelor Aeriene. Spectacolul defilarilor este impresionant, un mare numar de militari din cadrul Armatei Romane, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza  ne vor da masura mandriei nationale.

In Bucuresti vor avea loc depuneri de coroane la Mormantul Ostasului Necunoscut si la Monumentul Eroilor Militari. Ceremoniile solemne sunt urmate de paradele militare.

De altfel, in aceasta zi sunt asteptati la Arcul de Triumf pentru a urmari acest spectacol impresionant.

De ce Arcul de Triumf?

Impresionantul monument a fost proiectat de Petre Antonescu si construit in perioada 1921-1922. Intre anii 1935-1936 a fost renovat. Rolul sau este acela de a ne reaminti de victoria Romaniei in primul razboi mondial. Dealtfel, este foarte bine de stiut ca exista si alte monumente in Bucuresti care ne aduc aminte de sacrificial eroilor neamului in Primul Razboi Mondial, de dorinta extraordinara de unitate, de demnitatea unui popor maret. Poate de aceea ar tebui sa le cunoastem si sa le acordam respectful cuvenit. Astfel, in Parcul Carol se afla Mausoleul si Mormantul Eroului Necunoscut. La Alba Iulia se afla impresionanta Catedrala a Incoronarii. La Marasesti Mausoleul ne aduce aminte ca Pe aici nu se trece, fara sa nu ne amintim de sacrificial bravilor soldati romani. Crucea de pe Caraiman este inchinata memoriei Eroilor Neamului.

Din punct de vedere istoric constructia sa este legata de momentul incoronarii regelui Ferdinand I si a reginei Maria. Timpul avut la dispozitie a fost foarte scurt, a fost turnata o constructie din beton armat iar basoreliefurile exterioare au fost realizate din ipsos. Alegerea nu a fost tocmai cea mai buna, in scurt timp, aspectul impresionantului monument degradandu-se.In 1932 au inceput lucrarile de restaurare, iar arhitectul Antonescu a modificat planurile initiale, optand pentru un aspect mai sobru.

Imaginea actuala i-o datoram unui grup de artisti de renume precum Ion Jalea, Dimitrie Paciurea, Costin Petrescu, Mac Constantinescu, Alexandru Calinescu si Constantin Baraschi.

 

I LOVE FESTIVAL 27-29 MAI PADUREA

I LOVE FESTIVAL

27-29 MAI

PĂDUREA PĂULEȘTI

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

București / 2 mai 2011 / - I LOVE FESTIVAL este primul eveniment muzical de amploare organizat în natură, între 27 și 29 mai, la Pădurea Păulești! O adevărată experiență în care muzica se îmbină cu verdele pădurii, în decursul celor 3 zile de diversitate și voie bună. Indiferent că vrei să scapi de betonul din oraș sau vii numai pentru muzică, I LOVE FESTIVAL îți garantează o mega-distracție în aer liber, la soare, la iarbă verde, cu cei mai buni artiști și DJ în line-up.

Cele 4 scene pe care vor evolua aceștia sunt:

♥♥♥♥♥ MAIN STAGE ♥♥♥♥♥

Techno // Electro // Minimal // Deep house // Tech-house // Synth-pop’

Atracția principală a festivalului, cea mai mare scenă va găzdui headlinerii, DJ-ii de top pe care nu trebuie să-i ratați. Vineri, berlineza Ellen Allien aduce sound-ul Bpitch Control în România, iar francezul Sebastien Leger vine cu un aer fresh de house. Sâmbătă, mult-așteptatul DJ legendar de techno Kevin Saunderson mixează în pădure, pe aceeași scenă cu Industrialyzer, un exponent al “noului” techno, mai rapid și la fel de interesant. Scena locală este reprezentată de crema DJ-ilor români, începând cu Optick, în prezent numărul 1, și continuând cu Rosario Internullo, Kool, Negru, Narcissa și Mahony, DJ foarte cunoscuți și cu mulți fani prezenți la toate petrecerile.

 

Vineri, 27 mai: Ellen Allien ♥ Sebastien Leger ♥ Rosario Internullo ♥ Negru ♥ Kool

Sâmbătă, 28 mai: Kevin Saunderson ♥ Industrialyzer ♥ Optick ♥ Narcissa ♥ Mahony

 

♥♥♥♥♥ SELECTRO STAGE ♥♥♥♥♥

 

Breakbeat // Drum & bass // Dubstep // Garage // Two-step // Electro

Marika și D-Laid patronează scena Selectro, o transpunere în aer liber a petrecerilor demențiale din fiecare miercuri. Iubitorii breaks și drum&bass sunt răsfățați la această scenă cu trupe și DJ de excepție, de la Slyde, cel mai de succes proiect Finger Lickin’, la celebrul Ed Rush, responsabil pentru multe producții Virus. Nu vor lipsi Deekline, unul din pionierii sound-ului “booty breaks”, live-act-ul demențial Șuie Paparude și nici trupa înființată de fostul lor solist Cezar împreună cu Bogdan Popoiag, R.O.A. Vor mai mixa aici beats’nbreaks și multe alte nebunii Gojira și Bully pe 27 mai, respectiv Dropdread și NotSoCommonDJ, pe 28 mai.

Vineri, 27 mai: Slyde ♥ Șuie Paparude ♥ Gojira ♥ Marika ♥ Bully

Sâmbătă, 28 mai: Ed Rush ♥ Deekline ♥ R.O.A. ♥ D-Laid ♥ DropDread ♥ NotSoCommonDJ

♥♥♥♥♥ FUSION STAGE ♥♥♥♥♥

Hip-hop // Indie // Alternative // Trip-hop // Experimental // Funky // New age

Cei care doresc o alternativă o pot găsi pe aria Fusion, unde din prima seară (vineri, 27 mai) se vor reuni cele patru elemente de bază ale culturii hip-hop: turntablism, MC-ing, graffiti și breakdancing. Vor susține lirici grele cei mai în vogă MC și trupe ale momentului: Norzeatic aka Vexxatu Vexx împreuna cu Khidja Live Band (Electric Brother - bas, Alex Anastasiu - vibrafon, Tavi Scurtu - tobe), Paraziții, CTC, membrii Armada Cedriy2k, Carbon și Aforic; aceștia sunt dublați de grei ai turntablismului românesc: FaiboX din Turntable Science, membrii Facem Records Dj Chill Will, Dj Sauce și Dj Grigo, UFE & Zicu. Evenimentele se vor derula și a doua zi până seara, când Dj Chill Will va asigura ambianța în cadrul concursului de graffiti, iar Grigo va pune în mișcare trupurile celor de la b-boy battle-ul de breakdance. În cea de-a doua seară (sâmbătă, 28 mai) pe scena Fusion vor cânta live câteva trupe românești indie excelente, precum Les Elephantes Bizarres, The Mood, The Mono Jacks și Tolouse Latrec. DJ Teo de la celebrul Club A va mixa în deschidere.

 

Vineri, 27 mai: Paraziții ♥ CTC ♥ Aforic ♥ Carbon ♥ Ufe & Zicu ♥ Norzeatic & Khidja (Live Band) ♥ Cedriy2k ♥ Dj Grigo ♥ FaiboX ♥ DJ Sauce ♥ Chill Will

Sâmbătă, 28 mai: Les Elephants Bizarres ♥ The Mood ♥ The Mono Jacks ♥ Toulouse Lautrec ♥ DJ Teo

 

 

♥♥♥♥♥ DISCOBALL STAGE ♥♥♥♥♥

Disco // Funky // House // Deep house // Minimal // Tech-house // Italo

 

Petrecerea merge non-stop în zona Discoball, unde fanii deep & disco își vor putea satisface pofta de dans pe seturile unor DJ foarte apreciați pe scena bucureșteană și nu numai. Britanicul Chris Simmonds revine în România pentru a demonstra că house-ul său este preferat în inimile noastre. Vor mixa în același luminiș discoball cei trei membri AWD House, Kosta, Narcis, Piftek, dar și duo-ul format din Vania & Thornado, OK Corral. O impresionantă înșiruire de DJ autohtoni vor genera cu siguranță cea mai pozitivă energie pe această scenă, unde noțiunile de timp, oră, ceas, program se pierd în muzică. Be there!

Line-up: Chris Simmonds OK Corral VRT Bogman Jay Bliss Mihai Popoviciu AWD House Rotopercutor Hado Miss I Onu Kendre Piuk Mihai Amatti Flat Ilău Nusha Giuser Dragoș Rusu HiJack Fouchat Oliviu Deysa Vălău

 

În timpul zilei, I LOVE FESTIVAL oferă diverse metode de relaxare împreună cu prietenii, înainte sau după o noapte plină de muzică și dans!

♥ scene de stand-up comedy și improvizație, aproape la fel de tari ca Seinfeld

♥ cort de relaxare cu perne, pe principiul chill-out; bătaia cu perne nu este exclusă

♥ terenuri de baschet și fotbal, unde se pot juca gratuit partide și chiar campionate

♥ concurs graffiti și b-boy battle, unde vor participa crew-uri din București și din țară

♥ camping cu 500 de locuri pentru cei care doresc să își petreacă întreg festivalul în natură

♥ Food Court cu mâncare diversă, de la I Siciliani Patiseria Tipica și alte bucătării mobile

Organizatorii își exprimă dorința de a respecta natura și deci de a ne respecta pe noi înșine prin adoptarea unei atitudini pro-ecologiste. Astfel, participanții vor avea la dispoziție un număr mare de toalete ecologice, precum și coșuri de gunoi, iar recipientele pentru mâncare și băutură sunt 100% biodegradabile. În consecință, pădurea ne va primi cu brațele deschise, dar ține de noi să o păstrăm curată chiar și după 3 zile de distracție.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DO♥♥♥♥♥♥♥♥NOT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥MISS♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I ♥ FESTIVAL

 

BILETE:

În avans: 70 RON pentru toate cele 3 zile (acces la orice oră) la Diverta, Urbo.ro, myticket.ro și biletoo.ro, magazinele Ollie Gang Shop și Outwear, Pizzeria Maxx

La intrare: 50 RON vineri și sâmbătă între orele 20:00 și 06:00, 30 RON sâmbătă și duminică între orele 06:00 și 20:00

 

TRANSPORT:

DN1 (ieșirea București – Ploiești) >> dreapta pe DJ155, imediat după centura Ploieștiului

20 de perechi de trenuri pe relația București Nord – Ploiești Sud

Microbuze spre Ploiești de la Casa Presei și microbuze din Gara Ploiești la locația festivalului

 

PARTENERI:

Radio ZU / Sapte Seri / Nights.ro / Urbo.ro / Selectro / DjSuperStore / Ollie Gang Shop / Studentie.ro / Ploiestiul.ro / ZOOM / beatfactor.ro / Facemrecords.ro / Hipmag.ro / 25h.ro / urbanthingsromania.blogspot.com / clubaction.ro / anyplace.ro / yazee.ro / iconcert.ro / bucuresti.tonight.eu / fotoclubbing.ro / love2dance.ro / mixmag.ro / funk rock hotel / arenadnb.ro / techno.ro / youmago.ro / i Siciliani / arenadnb.ro / bucharestbusiness.ro / hiphopkulture.ro / vinsieu.ro / urz.ro / musicnights.ro / nightclubber.ro / sunetesubsol.ro / hiphopdinramania.org / muzicabuna.ro / muzica9.ro / marphahiphop.info

 

PARTENERIATE SI ACREDITARI PRESA:

madalina@loveevents.ro

 

INFO

http://www.facebook.com/ilovefestivalromania

 

http://www.ilovefestival.ro/

 

contact@ilovefestival.ro

 

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS

Mai multe detali: www.ilovefestival.ro


Cele mai noi discuţii active în forum
  Discuţie Vizualizări Răspunsuri Ultima postare
Disertatie,licenta,proiecte...
Masterate
5477 0 Enachescu Olivia
26.01.2014 12:41
Diverse
Licenta
7654 1 Enachescu Olivia
26.01.2014 12:31
Materii examene restante si...
Anul III (DAP)
30325 7 adrian_oltean
25.03.2012 11:25
Informati
Photobucket . . Photobucket . . Photobucket . . Photobucket . . Spiruharet-vn.ro ..
Parteneri
Ceas
Informati
Photobucket
FAVORIT
Curs BNR
Sondaj membri
Taxele sunt prea mari ?

da
da
0% [0 Voturi]

nu
nu
0% [0 Voturi]

nu stiu nu raspund
nu stiu nu raspund
0% [0 Voturi]

Voturi: 0
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 20 ianuarie 2013 20:10

Arhiva de sondaje
Diploma
Expo Timisoara
spiruharet-vn parteneri
Padina Fest
spiruharet-vn parteneri
Parteneri Media
Director Web SEO Romania Director-Web.net Afaceri  Director Web Myindex.ro Director Web Servicii promovare site gratuite Curs valutar - Roportal